fbpx
070050019 [email protected]

4 sezoane petrecute în seninătate de 5 stele

Situat Complexul Emerald Resort, cu o suprafață de peste 60 de hectare, este deschis tot timpul anului și are tot ce aveți nevoie pentru vacanța dvs. de lux: restaurante tematice, piscine, Skye, hol, Biliard și bar la piscină, spa, piscină interioară încălzită, centru de fitness, club pentru copii, grădini spațioase și zone verzi, vedere frumoasă la mare. 

Архитектурата Complexul este un amestec de rafinament și lux și ocupă cinci clădiri: Smaraldul cu cele trei aripi ale sale - Kashmir, Atlas și Damasc, clădirile Madras și Ikat și două vile neobișnuite - Shali și Bagheera - toate numite după cele mai rafinate țesături cunoscute. din omenire.

Emerald Resort Beach & Spa

Prețuri 2024

Clienți corporativi

GALERIE

RESTAURANTE ȘI BARURI

EMERALD SPA & WELLNESS CENTER

PENTRU COPII

Locul tău lângă mare

DINTRE UN FRUMOS PARC DE PLANTE RARE EVERGREEN Deasupra coastei mării negre

SPA

SPA Emerald - saună finlandeză, hamam, baie de aburi cu aromă, fitness, masaje terapeutice, servicii de coafură, jacuzzi, piscină interioară și multe altele în centrul renovat Emerald Spa & Wellness.

 

SPORT ȘI ANIMARE

Echipa noastră de animație se va ocupa de buna dispoziție a micuților tăi. În plus, complexul oferă: înot, antrenament de grup, teren de tenis, fitness.

RESTAURANTE ȘI BARURI

Minunatele noastre restaurante tematice: Etna, Gratarul si Bamboo Italia va stau la dispozitie. De asemenea, vă puteți bucura de atmosfera plăcută în barurile noastre Sky, Pool și Lobby.

Emerald Beach Resort & Spa

 

EMERALD RESORT

Burgas, Ravda
61 Macedonia str.

Contactează-ne

+359 700 500 19

Rezervați-vă camera astăzi

Call Now Button