fbpx
070050019 [email protected]

RESTAURANTE ȘI BARURI

Meșteri aleși au grijă de pofta ta bună. Folosim produse bulgare si iti pregatim mancarea cu multa dragoste si grija fata de client.

SERI TEMATICE

Special pentru oaspeții noștri în fiecare weekend organizăm seri tematice cu program muzical.

DIVERSITATE

O mare varietate de restaurante și baruri pentru o experiență de neuitat.

EVENIMENTE

Meniu special pregatit pentru evenimentul tau! Evenimentul dumneavoastră poate avea loc într-unul dintre restaurantele noastre tematice!

RESTAURANT PRINCIPAL

Etna

Bucătărie sofisticată, completată de o abundență de specialități pregătite special pe gustul tău. În restaurantul nostru principal există pachete de mese în diferite combinații – mic dejun, prânz și cină.

Grătar și restaurant italian

Bamboo Italia

BAMBOO ITALIA este locul unde vei gasi cea mai delicioasa mancare italiana preparata cu produse de cea mai inalta calitate si proaspete.
Bambusul din interiorul restaurantului este complet natural, creând o senzație de estetică și confort.

BBQ & Mediterranean Restaurant

Family Garden

Restaurantul nostru FAMILY GARDEN oferă un meniu à la carte. Carne de calitate gătită pe cărbune, specialități din pește, gustări și salate proaspete delicioase.

SKY BAR

Experiență de lux combinată cu vederi panoramice uimitoare la mare. Sky Bar este cel mai înalt punct al satului Ravda. Aici vă puteți bucura de o listă bogată de alcool și cocktailuri de calitate.

ESTI SPA BAR

Bucurați-vă de cocktailuri variate și de înaltă calitate, smoothie-uri sănătoase și băuturi răcoritoare în timp ce vă relaxați în bijuteria indoneziană – Emerald Esti Spa.

POOL BAR

Ascunde-te de soarele arzător în micul paradis al barului nostru de la piscină, în timp ce admiri paravanul captivant de apă… Mai ești fierbinte?

Call Now Button